Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos DEF ApS:

Grundet varsling om prisstigninger fra vores leverandører på 1,5% pr 01.01.-2020, tages der forbehold for priserne på hjemmesiden

Bestilling:
Varerne afsendes, når vi kan se indbetalingen, for de bestilte varer på Danske Erhvervs Forbrugs Aps konto.

Betaling:
Skal indbetales på vores bankkonto. Alle betalingsoplysninger modtager du i din ordre-mail.

Forbehold:
Der tages forbehold for slåfejl (prisfejl), billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

Fortrydelsesret/returvarer:
Du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af varer. Betingelsen for returnering af varer, er at den returneres i samme stand, som da den blev modtaget. Det vil sige at emballagen på varerne skal være uåbnet og uskadt. Returnering af varer kan kun ske efter forudgående skriftlig aftale med Danske Erhvervs Forbrug ApS på mailen info@danskerhvervsforbrug.dk.
Du har selv det fulde ansvar for returvaren indtil varen er os i hænde.
Du skal selv betale returporto, og varen skal sendes direkte til:

Danske Erhvervs Forbrug ApS
Roskildevej 144, 2500 Valby

Levering:
Danske Erhvervs Forbrug ApS leverer kun i Danmark. Varer der leveres på paller leveres i stueplan eller på rampe, hvis andet ikke er aftalt. Der ydes ikke kompensation for evt. økonomisk tab forbundet med forsinket levering.

Paller:
Såfremt der ikke er returpaller til udveksling ved leveringen faktureres kunden 118,75 inkl. moms

Personoplysninger:
De indtastede kundeoplysninger bruges udelukket til forsendelses/betalings oplysninger og videredeles ikke til tredje part!

Reklamationer:
Konstateres mangler eller fejl ved leveringen, skal eventuelle reklamationer foretages indenfor 24 timer fra modtagelsen af varen. Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale med Danske Erhvervs Forbrug ApS. Kreditnota gives kun, hvis varen er returneret i uskadt og uåbnet original indpakning og kopi af følgeseddel er vedlagt.

Transportskader:
Hvis der konstateres synlige transportskader ved levering af varen, skal dette straks påføres fragtbrev og Danske Erhvervs Forbrug ApS skal kontaktes. Alternativt kan modtagelsen af varerne nægtes.

Ændring/annullering af ordre:
Er beløbet for de bestilte varer ikke at se på Danske Erhvervs Forbrugs ApS konto senest 5 dage fra bestillingen annullerer vi ordren! Ønsker du at annullere ordren, efter indbetaling på vores konto kontakt ,straks Danske Erhvervs Forbrug ApS

Opdateret 29. November 2019