Rilan Clean Skurecreme, 500 ml V:21490

85,27 DKK511,60 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 21490 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Rilan Clean er en blomstermærket skurecreme

Beskrivelse:
Rilan clean er en skurecreme, der indeholdende specielle overfladeaktive stoffer, som bevirker at genstridigt snavs og eventuelle brændte rester let og skånsomt fjernes. Med et enestående rengøringsresultat og med miljøet i højsædet, er Rilan clean certificeret med EU-blomsten som et økologisk godkendt produkt, i overensstemmelse med de økologiske krav til råmaterialer og emballage.

Anvendelse: Effektiv til fjernelse af indgroet snavs, specielt i køkken og toilet. Mild mod overflader.
– Et perfekt rengøringsresultat med miljøet i højsædet.
– Udvælgelse af råmateriale og emballage garanterer en høj økologisk standard.
– Kun en lille mængde er nødvendig

BRUGERVEJLEDNING
1 Tjek hygiejneplan og produktetiket for detaljeret brugerinformation.
2 Påfør Rilan Clean til overfladen eller på en fugtig klud.
3 Rengør overfladen.
4 Aftør overfladen med en våd klud eller skyl med rent vand.

INFORMATION
Ikke anvendeligt til meget glansende, lakerede eller meget sarte overflader af plastik. Sammenlignet med andre produkter, skal der kun anvendes en lille mængde af Rilan Clean. Korrekt dosering minimere udgifter og påvirkning af miljøet. Ved yderligere information henvises til følgende hjemmeside http://ec.europa.eu/ecolabel Kun til professionelt brug! Sikkerhedsdatablad kan rekvireres af professionelle brugere.

SIKKERHED
Må ikke blandes med andre produkter! For yderligere information og sikkerhedsinstruktioner, se produktetiket og sikkerhedsdatablad.

OPBEVARING
Anbefalet opbevaringstemperatur mellem -5° og 40°C i original emballage. pH-værdi (100%): 10 © 2008 Ecolab, All rights reserved. Rilan clean_112950E_EU-EN_09JUL08 E

Indeholder specielle overfladeaktive stoffer, som let og skånsomt fjerner genstridigt snavs og eventuelle brændte rester. pH-værdi: ca. 10,2

1 flaske indeholder 500 ml